MENÜÜ 12.04-16.04
ESMASPÄEV
H 4-viljahelbepuder moosiga, piim
L Frikadellisupp, leib, kamakreem toormoosiga
Õ Hautatud tatar köögiviljade ja hapukoorega, piim
VP Kapsas
TEISIPÄEV
H Piima – makaronisupp, juustuvõie sepikuga
L Kurzeme strooganov kartulite ja kapsa – redise – porgandisalatiga, sepik, kirsi-jogurtikokteil
Õ Hartšoo hapukoorega, leib
VP Kurk
KOLMAPÄEV
H Nisuhelbepuder võiga, piim
L Kalaseljanka, leib, karamellikissell moosiga
Õ Koorene pastaroog, piim
VP Õun
NELJAPÄEV
H Riisihelbepuder moosiga, piim
L Lihapallid suvikõrvitsa ja porgandiga, tatar, piimakaste, p.kapsasalat hapukurgiga, leib, apelsin, piim
Õ Juurviljapüreesupp saiakrutoonidega
VP Tomat
REEDE
H 5-viljahelbepuder võiga, piim
L Värskekapsasupp, sepik, vaarika-mustsõstrakissell kohupiima-riisivahuga
Õ Sardellikaste riisiga, piim
VP Pirn
HEAD ISU! Leviso OÜ